Lemmers Klus


Lemmers Klus is een professionele budget autogarage in Den Helder.

 

0651705225 - 0653131262

 

Wij zijn niet gevestigd op een A1 locatie in een gloednieuw pand. Wij hebben gewoon een garage waar alle voorzieningen aanwezig zijn die wij nodig hebben om u en uw auto veilig en betaalbaar op de weg te houden.
U kunt ook bij Lemmers Klus terecht voor een APK-keuring, betaalbare auto reparaties of een onderhoudsbeurt.

 

 

Wij leveren allerlei soorten autobanden waaronder goedkope winterbanden, zomerbanden en all-seasonbanden. Deze zijn uiteraard in verschillende formaten en kwaliteiten leverbaar.

Maten als 17 inch, 19 inch : het is allemaal mogelijk bij Lemmers Klus en uiteraard worden uw banden gemonteerd en gebalanceerd.

 

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, afspraak voor een APK-keuring of autoreparatie bij Lemmers Klus ? Neem dan via ons contactformulier of via 0651705225 - 0653131262 contact op met ons.

 

Onze servicemonteurs staan voor u klaar in de autowerkplaats. Het zijn professionele automonteurs met een klantvriendelijke benadering.

 

Onze service is goed en nog betaalbaar ! Of het nu om een personenauto of een bedrijfsauto gaat, onze autogarage biedt u een goede, betrouwbare service